• Etusivu
  • Tietoja minusta
  • Markkinoinnin palveluita
  • Blogi
  • Saaristosomettaja
  • Referenssit
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Äiti yrittää -blogi

Äiti yrittää

  • Hyvinvointi
    • Henkinen kasvu
    • Hoidot
    • Liikunta
    • Lisäravinteet
    • Terveys
  • Lifestyle
    • Kosmetiikka
    • Muoti
    • Perhe
    • Puutarha
    • Raskaus
    • Ruoka
    • Tapahtumat
    • Sisustus
    • Äitiys
  • Yrittäjyys
    • Vaikuttajamarkkinointi
    • Sijoittaminen
    • Verkostoituminen
    • Yrittäjätarinoita
    • Suoramyynti
  • Matkailu
    • Holiday Club
    • Cannes
    • Espanja
    • Kotimaanmatkailu
    • Kreikka
    • Lontoo
    • Monaco
    • Ranska
    • Risteilyt
    • Ruotsi
    • Thaimaa
    • USA ja Karibia
  • Delux-Retkiperhe

22.4.2016 ·

Sata kertaa parempaa, kuin Avokadopasta

Lifestyle



Nyt on niin törkeen hyvä ruokaväsäys, että kehtaan kutsua tätä jopa reseptiksi! Olen tehnyt ja syönyt muiden tekemänä legendaarista avokadopastaa ja kaikella kunnialla tämä kyllä päihittää sen. Makuasioista ei voi toki kiistellä 😉

Hetkeni kodin hengettärenä ja ruokabloggaajana olkaa hyvä! Tämä syntyi täysin vahingossa, yllättäen ja pyytämättä. Heitin sekaisin kaapista löytyneet ainekset. Tähän tulee himo ja söin juuri neljä lautasellista tätä vihreää herkkua. Lopputuloksesta on vain yksi kuva, kun en ollut ajattellut tehdä tästä mitään postausta. Tämäkin kuva on ekasta versiosta, jossa ei ollut sipulia ja pinjansiemeniä. Tänään tein kera niiden ja kyllä toimii. Mutta kokeilkaa itse ja kommentoikaa mitä piditte! Äiti ainakin yritti jakaa teille huippuohjeen 🙂

Parsa-Lehtikaali-Avokadopasta
Vihreää parsaa nippu
Lehtikaalia paljon
Avokadoa 3-5 kpl
Pinaatti tuorepastaa 1-2 pakettia
Sipuli
3 valkosipulin kynttä
Smetana
Sitruunan mehu
Pinjansiemeniä
Seesaminsiemeniä
Suolattuja Cashewpähkinöitä
Oliiviöljyä
Merisuolaa
MustapippuriaHöyrytä parsat ja revitty lehtikaali jättäen parsaan vähän suutuntumaa ja heitä sekaan merisuolaa. Keitä tuorepasta. Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla. Kuullota sipuli ja puristetut valkosipulinkynnet. Laita kaikki sekaisin kattilaan ja mausta mustapippurilla ja merisuolalla. Itse käytin ”Ibizan Salt” merisuolaa. Sekoita smetana joukkoon. Leikkaa avokadot puoliksi ja kaavi lusikalla palaset pastan joukkoon. Purista päälle sitruunan mehu. Se estää avokadoja tummumasta ja on tärkeässä roolissa maun osalta. Kaada päälle seesaminsiemenet ja pähkinät. Kylmä lasi valkkaria kylkeen ja nam nam!

Edellinen artikkeli: « Vence tuo Rivieran tuntemattomampi helmi
Seuraava artikkeli: Leikkokukka on arjen luksusta »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Veera | Oranssia sanoo

    22.4.2016 17:39

    Kuulostaa hyvältä! Olen kerran yrittänyt syödä avokadoa paljaaltaan eikä se tosiaankaan uponnut. Tämä ohje täytyykin siis laittaa muistiin, sillä ehkä avokadoon on helpompi totutella muun ruuan seassa! Se olisi niin terveellinen hedelmä, että sitä olisi kiva oppia syömään. 🙂

  2. Heidi sanoo

    28.4.2016 04:22

    Tää kuulostaa niiin hyvältä! Kiitos kun jaoit reseptin täällä blogissa, pakko testata.

Ensisijainen sivupalkki

Heidi

Äiti yrittää on Lifestyle-blogi, joka kertoo hyvinvoinnista, matkailusta, sisustamisesta, sijoittamisesta sekä perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta. Lue lisää minusta

Hae tästä blogista

Taikavoimat

taikavoimat

Lapsen Valo Ry

lapsen valo ry

Lapsiarkea-media

Lapsennimi.com

Kategoriat

Blogin aiheita

Accountor Go Balance Blogirinki Espanja henkinen kasvu Hoidot Holiday Club hyvinvointi imetys Kaupallinen yhteistyö kosmetiikka kotimaanmatkailu lapsuus lastentarvike lastenvaatteet lisäravinteet Loma luonto matkailu muoti Omega-3 perhe Polarn O. Pyret puutarha Pyhätunturi Ranska raskaus rasvahappo ravintola ruoka Sijoittaminen sisustus sisustussuunnittelu suoramyynti synnytys tapahtumat terveys ulkoilu vauva verkostoituminen verkostomarkkinointi yhteistyö yrittäjyys Zinzino äitiys

Footer

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Follow on Instagram
  • Tietosuojalauseke

Copyright © 2023 · beloved theme by Restored 316